En dag i Syria - Medienes bedrag

(21 - 2012) Rune Vold
Onsdag 3. oktober gikk en rekke bilbomber av i Aleppo. Over 30 mennesker ble drept og dusinvis såret.


TERRORAKSJONEN BLE UTFØRT av hellige krigere, som er sendt fra hele verden på vår regning, godt hjulpet av etterretning fra CIA, Gulf landene og Mossad blir de trent og kan utføre sine ugjerninger. Jihadister, terrorister og kriminelle bander, der 90 % blir skipet inn fra andre land, først og fremst Tyrkia, som frontsoldater for det imperialist-sionistiske komplottet med å ta kontroll over Syria og styrte President Assad. Av vestlige media er terroristene fra Libya, Saudi Arabia, Pakistan, Tsjetsjenia, London og Groruddalen gitt det klingende vakre navnet «Den Frie Syriske Hær».

VESTLIGE MEDIER MED kilder Reuters og Assosiated Press, var på pletten minutter etter at bombene gikk av og kunne fortelle om både dødsfall og skadde fra kilden "SOHR" i London, som i realitetenes verden er en kafeeier med en sekretær. En kan lure på om artikkelen var skrevet på forhånd. Disse nyhetsbyråene har tross alt langt flere PR-agenter enn journalister ansatt. Det var bare å fylle inn tall. PR-agentene er de som styrer hva som skal sendes ut til verdens folk og forme opinionen. Journalistene fører deres budskap i pennen. Vi kan kalle dem PL-agenter .. profesjonelle løgnere.

Løgn og bedrag satt i system
I VG SOM i andre Norske medier kom også artikler ut over dagen, da også med bilder. Under ett sto det foto: Reuters, og under ett annet sto det foto: AP. Ja vel, så disse har fotografer i Aleppo i Syria nå? Der slipper jo ikke journalister til får vi høre. Det har seg slik at bildene var "stjålet" fra det Syriske nyhetsbyrået SANA. SANA er forøvrig i "pressefrihetens" og "ytringsfrihetens" navn daglig utsatt for angrep og faller ofte ut, men det hangler og går. På det ene bildet i VG, som var signert AP. var til og med SANAs bumerke intakt og ikke retusjert bort. I imperialistiske kriger gjelder tydeligvis ikke kapitalismens strenge regler om opphavsrett.

FORØVRIG KUNNE AVISENE senere på dagen, igjen med referanser til SOHR fortelle at antall døde var kommet opp i over 40 og over 60 var hardt skadde. Sykehusene i Aleppo hadde nok annet å gjøre den dagen enn å ringe til kafeeieren i London mens de kjempet for å redde liv til ofrene for terroristenes ugjerninger. igjen opplysninger tatt fra SANA.

FORØVRIG ER ASSAD i Byen og den syriske hær har de siste dagene drevet effektiv "rotteutryddelse" i områdene der de befinner seg. Terrorhandlingen var hevnen fra bandittene i «Den Frie Syriske Hær» og deres bakmenn hvis ugjerninger er unntatt fordømmelse fra vestlige statsledere og media.

"Slaget om Aleppo"
FORØVRIG MÅ INGEN tro på myten om "Slaget om Aleppo" som er spredd i vestlige medier de siste månedene. Det er ikke noe "slag" om byen. Noen områder er infiserte av terrorister og utrygge, i resten av byen går livet så normalt som det lar seg gjøre. Se vedlagte kart fra 2. oktober over utrygge områder fra myndighetene. Den Syriske hær kan ikke gå løs på disse områdene da det vil få alt for store konsekvenser. Terroristene tar sivilbefolkningen som gisler i tett bebygd område. Det tar tid å renske dem ut. Ingen må tro på myten om at det er en "religionskrig". Syria har allmenn verneplikt og befolkningen av alle religioner og etniske grupper lider like mye under terroristenes ugjerning og angrepet på landet.



Tyrkia rammes
SÅ KOMMER MELDINGEN om at Syriske granater har rammet en Tyrkisk grenseby. Det merkelige er at disse granatene kommer fra et område vi i ukevis har blitt fortalt at opprørerne har full kontroll over. Men terroristene kontrollerer ingenting i Syria. De sprer frykt og død og lidelser i store deler av landet. Tyrkia er angrepet får vi høre. Samtidig kommer såkalte "lekkasjer" om at Assad holder på og organisere borgerkrig i Libanon. Denne uka har det vært 3 lekkasjer, alt kommer fra kanalen Al Arabiya og alt viser seg å være humbug noen timer etter. Men misjonen er fullført. Vestlig presse har spredd samme historien på alle verdens språk til hele folket. Dementier som kommer blir selvsagt aldri lagt merke til.

Erdogans problemer
NATO INNKALLER TIL hastemøte, Tyrkia skyter tilbake, og på skjermen kommer hyklerflokkens Dronning Hillary. Ho er rasende sier dama. Assad har angrepet og drept 5 Tyrkiske borgere. Fordømmelsene og kondolansene fra vestlige ledere strømmer mot hhv. Syria og Tyrkia fra presidentpalasser og regjeringskontorer. Nå har Tyrkia "legitim rett" til å slå tilbake. Ingen nevner at nettopp Tyrkia huser baser og trener terrorister som så blir sluset inn i Syria.

BORGERMESTEREN I BYEN Akcakale i Tyrkia som ble rammet kan fortelle at innbyggerne er svært så sinte på Syria.  Jeg er ikke så sikker på det. Erdogan har panikk fordi han har problemer på hjemmebane. Det er store demonstrasjoner over hele Tyrkia, og flere målinger viser at han har over 80% av folket imot seg i sin krig mot Syria. Det største opposisjonspartiet vil ha han for riksrett, de mener han bryter den Tyrkiske konstitusjon. Det er selvsagt ikke tema i vestlig presse. Har Fru Sidsel Wold fortalt noe om massedemonstrasjoner i Tyrkia i det siste på NRK?

Flyktninger
I STARTEN PÅ angrepet på Syria var flyktninger ett hett tema. Fru Wold og verdens medier sto på grensa og vi fikk se dem døgnet rundt. Hvor er disse flyktningene nå. Hvorfor blir de ikke vist fram som trumfkort lenger i vestlige medier. Det er fordi de flykter fra terroren som sprer seg i Syria som vi er medskyldige i. I Tyrkia er de et stort problem, de går i butikken, de går på restaurant, men de nekter å betale. De ber dem sende regninga til Erdogan. Svært logisk, det er jo han som i stor grad har skyld i at de er der.

Syria tar ansvar
TIL SLUTT VISER det seg at Syria tar ansvar for granatene som gikk over grensa. Som en sivilisert nasjon beklager de hendelsen sterkt og kondoler til ofrene og de etterlatte.
NOEN TIMER SENERE kommer da meldingen om at en gruppe som kaller seg. Jabhet al-Nasra, en terrorgruppe tilknytta Al Qaida  har tatt ansvaret for selvmordsbomberne som slo til i Aleppo tidligere på dagen. Men ingen vestlige ledere har fordømt eller kondolert til ofrene og deres etterlatte, ingen har bøyd sitt hode i stillhet ett sekund.  Med stålblikk og hjerter av stein gråter de over 5 Tyrkiske liv. Mens de ikke med ett ord fordømmer terroren Syria samme dag ble utsatt for. De drepte og skadde der er ikke en gang verd en krokodilletåre,. Nok en dag i den imperialistiske krigen mot Syria er over. Der også selvmordsbombere blir til "demokratiforkjempere".

Kun abonnenter kan lese hele artikler. Du kan enkelt abonnere på Friheten
Meld deg inn nå!

Kommentarer

blog comments powered by Disqus

Friheten - Avisa med nyhetene bak nyhetene!

Følg Friheten: Forsidene | Facebook | Twitter | Flickr | Wikipedia BuyAndRead |  NKP

Friheten er ei norsk avis som utkommer annenhver uke. Avisa har lang historie, tilbake til at den var illegalt etablert under andre verdenskrig, i 1941. I dag er den skrevet, redigert og utgitt med stor grad av frivillig arbeid, derfor er vi avhengige av både økonomiske bidrag, men også tekstbidrag. Støtt oss!

Ansvarleg redaktør: Odd Jarl Gerhardsen Redaktør: Terje Bjørlo Nett: 

Kontakt avisa eller redaksjonen

Utgiver: Norges Kommunistiske Parti Postadresse: Kiledalen 21, 4619 Mosby
Telefon ansvarlig redaktør: 
ISSN 0805-4975 (trykt utg.) ISSN 2464-1448 (nettutg.)

Kopirett © Friheten 1997-2023 - Republisering