USA-NATO er aggressor

Under dekke av å forsvare Øst-Europa mot «russisk aggresjon», rullet 100 Abrams-tanks og pansret personellkjøretøy (Bradley) inn i Latvia i mars.

I februar utfoldet et tilsvarende NATO-skue seg i Estland, da militære kjøretøy - med amerikanske flagg til topps - rullet gjennom byen Narva 300 meter fra den russiske grensa. Narva ligger bare 100 kilometer fra St- Petersburg. Byen som het Leningrad ble angrepet og beleiret av Nazi-Tyskland 1941-1944. Beleiringen tok livet av 1 million russere, som i hovedsak sultet i hjel, før den tyske Wehrmacht ble beseiret av den sovjetiske Røde Arme.

NATOs gode venner i Azov-bataljonen. NATOs «frivillige» hater kommunister, russere og homoseksuelle. Hatet dreper sivile i Øst-Ukraina.

NATO ekspanderer. Hvem er aggressor?

Jan Björklund (natokramaren) står idag i Sveriges riksdag och levererar sina lögner om Ryssland som vanligt. Ryssland är det stora hotet som upprustar kraftigt enligt Björklund. Ryssland satsar 5% av BNP på försvaret, USA däremot lägger tio gånger så mycket på försvaret.
Det är inte Ryssland som agerar aggressivt i Östersjöområdet, utan Nato och det Nato-allierade Sverige. I somras (2014) var Sverige (Karlskrona) skådeplatsen för den stora Nato-manövern ”Northern Coast”, som övade intervention av Ryssland. NATO har i slutet av förra året förflyttat stridsvagnsbrigader och trupper till Polen och Baltikum. NATO har militära baser i Norrland, vem hotar vem?

Kilde:
www.facebook.com/nej.till.nato

NATO i Montenegro

NTB scanpix

NATO-propaganda i Montenegro: De politiske lederne i ex-Jugoslavia- republikken vil inn i `den nordatlantiske forsvars-alliansen`, som forlengst er ...Å jul med din glede

Å jul med din glede

«Så ble det da jul som det gjør hvert år», skrev Rudolf Nilsen i 1927 i diktet «Fred på jord». Han harselerer over mat- og drikkeorgier, prester som...

Kommentarer

blog comments powered by Disqus

Friheten er ei norsk avis som utkommer annenhver uke. Avisa har lag historie, tilbake til at den var illegalt etablert under andre verdenskrig, i 1941. I dag er den skrevet, redigert og utgitt med stor grad av frivillig arbeid, derfor er vi avhengige av både økonomiske bidrag, men også tekstbidrag. Støtt oss!

Ansvarleg redaktør: Harald Øystein Reppesgaard Redaktør: Terje Bjørlo Nett: Petter Konrad Sandvik

Kontakt avisa eller redaksjonen

Utgiver: Norges Kommunistiske Parti Postadresse: Kiledalen 21, 4619 Mosby
Telefon ansvarlig redaktør: 920 20 793
ISSN 0805-4975 (trykt utg.) ISSN 2464-1448 (nettutg.)

Kopirett © Friheten 1997-2019 - Republisering