USA-NATO er aggressor

Under dekke av å forsvare Øst-Europa mot «russisk aggresjon», rullet 100 Abrams-tanks og pansret personellkjøretøy (Bradley) inn i Latvia i mars.

I februar utfoldet et tilsvarende NATO-skue seg i Estland, da militære kjøretøy - med amerikanske flagg til topps - rullet gjennom byen Narva 300 meter fra den russiske grensa. Narva ligger bare 100 kilometer fra St- Petersburg. Byen som het Leningrad ble angrepet og beleiret av Nazi-Tyskland 1941-1944. Beleiringen tok livet av 1 million russere, som i hovedsak sultet i hjel, før den tyske Wehrmacht ble beseiret av den sovjetiske Røde Arme.

NATOs gode venner i Azov-bataljonen. NATOs «frivillige» hater kommunister, russere og homoseksuelle. Hatet dreper sivile i Øst-Ukraina.

NATO ekspanderer. Hvem er aggressor?

Jan Björklund (natokramaren) står idag i Sveriges riksdag och levererar sina lögner om Ryssland som vanligt. Ryssland är det stora hotet som upprustar kraftigt enligt Björklund. Ryssland satsar 5% av BNP på försvaret, USA däremot lägger tio gånger så mycket på försvaret.
Det är inte Ryssland som agerar aggressivt i Östersjöområdet, utan Nato och det Nato-allierade Sverige. I somras (2014) var Sverige (Karlskrona) skådeplatsen för den stora Nato-manövern ”Northern Coast”, som övade intervention av Ryssland. NATO har i slutet av förra året förflyttat stridsvagnsbrigader och trupper till Polen och Baltikum. NATO har militära baser i Norrland, vem hotar vem?

Kilde:
www.facebook.com/nej.till.nato

NATO i Montenegro

NTB scanpix

NATO-propaganda i Montenegro: De politiske lederne i ex-Jugoslavia- republikken vil inn i `den nordatlantiske forsvars-alliansen`, som forlengst er ...Å jul med din glede

Å jul med din glede

«Så ble det da jul som det gjør hvert år», skrev Rudolf Nilsen i 1927 i diktet «Fred på jord». Han harselerer over mat- og drikkeorgier, prester som...

RSS-mating for kommentarer Kommentarer

Ny kommeentar

Friheten er ei norsk avis som utkommer annenhver uke. Avisa har lag historie, tilbake til at den var illegalt etablert under andre verdenskrig, i 1941. I dag er den skrevet, redigert og utgitt med stor grad av frivillig arbeid, derfor er vi avhengige av både økonomiske bidrag, men også tekstbidrag. Støtt oss!

Ansvarleg redaktør: Harald Øystein Reppesgaard Redaktør: Terje Bjørlo Nett: Petter Konrad Sandvik

Kontakt avisa eller redaksjonen

Utgiver: Norges Kommunistiske Parti Postadresse: Kiledalen 21, 4619 Mosby
Telefon ansvarlig redaktør: 920 20 793
ISSN 0805-4975 (trykt utg.) ISSN 2464-1448 (nettutg.)

Kopirett © Friheten 1997-2019 - Republisering