NTB Scanpix
NTB Scanpix

Endelig ble diktatoren avsatt!

Den korrupte, militaristiske og undertrykkende marionett"president" ble styrtet av et overbevist, urokkelig koreansk folk, som med sine massedemonstrasjoner (og to drepte av politiet) har påvirket høyesterettens beslutning.

Som dattera til Okkupert Koreas fascistisk diktator (på 60 og 70-tallet), ledet hun en nådeløs forfølging av venstreopposisjonen, der for eksempel Det Forente Framskrittspartiet ble oppløst og sine lederene domt med opp til 12 års fengsel, med falske anklagelser. Det er nok å kjempe for mer rettferdighet, eller til og med det å ha kontakt med noen fra det Frie Korea, til å bli dømt til fengsel.

Okkupert Korea er et nyliberalt helvete med den lengste arbeidsdagen i verden og håpløse lønninger (minimumlønn ligger på 48 kroner i time), med monstrøse ulikheter og urettferdigheter. Okkupasjonsstyrke er på 30 tusen yankee-soldater og hundrevis av atombomber. Okkupasjonssoldatene voldtar og dreper uten å bli siktet eller dømt, fordi de har total immunitet.

Nå kan normaliserings- og gjenforeningsprosessen med det Frie Korea endelig startes på nytt!

Kun abonnenter kan lese hele artikler. Du kan enkelt abonnere på Friheten
Meld deg inn nå!

Nord-Koreansk aggresjon?

USS ”George Washington” kan ta omtrent 80 fly og har et flydekk på omtrent 18 000 m² samt fire rakettutskytningsramper. Pluss en lang rekke andre morderiske herligheter. Og en drøss dystre drømmer om nye Vietnam-eventyr.

”Folk i Sør-Korea har levd under en slik trussel i mange år, og er vant til det”.

Per Andreas Kveseth

I ”DAGSNYTT ATTEN”, fredag 5. april får en...Protesterer mot rakettskjold

REUTERS/Kim Hong-Ji

(19 - 2017) Sør-koreanere protesterer mot USAs installering av rakettskjold. Flere ti-talls skadet. Massiv politi-vold satt inn for å jage vekk...


Kommentarer

blog comments powered by Disqus

Friheten - Avisa med nyhetene bak nyhetene!

Følg Friheten: Forsidene | Facebook | Twitter | Flickr | Wikipedia BuyAndRead |  NKP

Friheten er ei norsk avis som utkommer annenhver uke. Avisa har lag historie, tilbake til at den var illegalt etablert under andre verdenskrig, i 1941. I dag er den skrevet, redigert og utgitt med stor grad av frivillig arbeid, derfor er vi avhengige av både økonomiske bidrag, men også tekstbidrag. Støtt oss!

Ansvarleg redaktør: Harald Øystein Reppesgaard Redaktør: Terje Bjørlo Nett: Petter Konrad Sandvik

Kontakt avisa eller redaksjonen

Utgiver: Norges Kommunistiske Parti Postadresse: Kiledalen 21, 4619 Mosby
Telefon ansvarlig redaktør: 920 20 793
ISSN 0805-4975 (trykt utg.) ISSN 2464-1448 (nettutg.)

Kopirett © Friheten 1997-2019 - Republisering