Store vaser til besvær

 

Startskuddet for årets valgkamp har gått, akkompagnert av ballonger, røde roser og merkverdige verbale sprell som for eksempel plagsomt store vaser fra Glassmagasinet i Oslo. Erna spiller fotball, og Jonas Gahr Støre dømmes nord og ned i “borgerpressen” etter sin første valgkonfrontasjon med statsministeren. Det meste er normalt.


Men nytt av året er et Frp på sotteseng i flere av våre byer, og som preget av alvorets panikk graver dypt i jakten etter en egnet flytevest. Og opp av hatten trekkes - av alle ting - landets syklister. Alt tyder på at et mulig Frp-havari skal forhindres ved hjelp av massive angrep på syklister. Det kan vel trygt slås fast at det er snakk om tidenes politiske halmstrå.
Umiddelbart trodde jeg det var en vits. Men det var faktisk blodig alvor. Kronargumentet er selvsagt privatbilens uunnværlighet i hverdagen og det faktum at det vitterlig ikke lar seg gjøre å putte store vaser i ryggsekker og sykle hjem!! 
Jeg har aldri prøvd denne øvelsen, men skal vi tro hovedstadens Frp-stjerne, Christian Tybring Gjedde, synes det å være en aktuell problemstilling blant hovedstadens høyrevridde. Eller se hva han sier til TV2:
“Går du ned på Glassmagasinet for å kjøpe med deg en svære vase, skal du ha den i ryggsekken og sykle hjem med den?” 

Christian Larsen.

 

Kun abonnenter kan lese hele artikler. Du kan enkelt abonnere på Friheten
Meld deg inn nå!

Kommentarer

blog comments powered by Disqus

Friheten - Avisa med nyhetene bak nyhetene!

Følg Friheten: Forsidene | Facebook | Twitter | Flickr | Wikipedia BuyAndRead |  NKP

Friheten er ei norsk avis som utkommer annenhver uke. Avisa har lang historie, tilbake til at den var illegalt etablert under andre verdenskrig, i 1941. I dag er den skrevet, redigert og utgitt med stor grad av frivillig arbeid, derfor er vi avhengige av både økonomiske bidrag, men også tekstbidrag. Støtt oss!

Ansvarleg redaktør: Odd Jarl Gerhardsen Redaktør: Terje Bjørlo Nett: 

Kontakt avisa eller redaksjonen

Utgiver: Norges Kommunistiske Parti Postadresse: Kiledalen 21, 4619 Mosby
Telefon ansvarlig redaktør: 
ISSN 0805-4975 (trykt utg.) ISSN 2464-1448 (nettutg.)

Kopirett © Friheten 1997-2023 - Republisering