(14 - 2012 - Rune Vold) Det er ille og lese i norske og vestlige medier om Syria. Vi husker kuvøseepisoden de produserte for å legitimere "frigjøringen" av Kuwait, og senere okkupasjonen av Irak men det som skjer i Syria er langt mer horribelt. Her ofrer de levende mennesker for sin propaganda. Sist nå dreide det seg om massakren i Al-Kubeir der det igjen er myrdet barn og hele familier som timen etter det skjedde var oppklart og all skyld lagt på Syrias "slakter" som Assad nå har fått som tittel i vestlige medier. Ja det var jo en flott timing, både "venner av Syria" og FNs menneskerettsråd holdt på å benke seg til møte. Massakren for 14 dager som også Assad fikk skylda for promte, og der vestlige medier til og med brukte gamle propagandabilder fra Irak som illustrasjon kom i det FNs sikkerhetsråd skulle ha møte.

Om Al-Kubeir får vi til og med høre at FNs observatører ble stoppet av Assads styrker så de ikke kom til for å etterforske. Men hva ser jeg på russiske og Hviterussiske nyhetssendinger. - Jo jeg ser FN biler stå sammen med innbyggerne i disse landsbyene. De skriker ut sin vrede mot terroristene og deres støttespillere og trygler om hjelp for å stanse dem, de kan ikke gå ut, de kommer seg ikke ut på markene, barna kan ikke gå på skole de roper på Assad og hæren om å redde dem. De føler seg totalt hjelpeløse og er vettskremte. De forteller om hvordan terroristene kaldblodig myrdet hele familier. De forteller at de kledde seg ut i hærens uniformer for så å dra videre og drepe tilfeldige ofre.. som en kvinne sa: "dette er ikke Hæren, hæren er våre fedre, våre brødre og sønner, vi kjenner dem, dette er ikke en gang syrere, de har ingen rett til å kalle seg syrere".

Hvorfor kommer ikke dette på NRK?
Nå får vi høre at FN har kommet til, men det finnes ikke spor av drepte. Assad har til og med vasket vekk blodet og brent ofrene får vi høre.

Da vil jeg heller tro at terroristene har gått tom for blod. På nyhetssendinger har jeg sett væpnede banditter storme sykehusene i distriktene og tømt blodbankene. De har bruk for dem når de skal spille inn massakre for den "frie uavhengige" superkanalen Al Jazeera med adresse i vestens nye superdemokrati i Midtøsten. - Qatar, med sin konge som finansierer myrderiene i Syria. Kanalen som sprer ut sin propaganda blant annet om massedemonstrasjoner i angivelig Syria som alle er filmet ovenfra og ned så en ikke ser landskapet i bakgatene i Qatar. Det er bare menn med, for kvinnen i Qatar kan vel ikke slå ut håret som i Syria og delta selve i dette skuespillet.

For noen dager siden så jeg en bisarr forestilling fra Saudi Arabia der en far hold auksjon for sin siste sønn som skulle sende til Syria som selvmordsbomber. Det siste budet fra forsamlingen lød på litt over en million norske kroner. Vinneren var garantert plass i Paradiset ble det sagt.
Vi vet at angrepet på Syria er planlagt i årevis. Egentlig skulle de sørge for regimeendring der før Libya, men den arabiske våren der folk sto opp for arbeid, frihet og brød på bordet gjorde at de måtte omstokke sine planer.

Massakren i Al-Kubeir er CIA og/eller Mossads verk, sanne mine ord og skjerp sansene. Syria og dets befolkning er utsatt for et imperialistisk - sionistisk komplott. Den franske sionisten Bernhard Henry Levy som har vært sett iført skuddsikker vest i alle imperialistenes krigssoner fra Afghanistan via Bosnia, Sudan til Libya er her drillpike i fortroppene... Han skryter uhemmet av at det var han som overtalte Sarkozy til å angripe Libya, nå brummer den nye franske presidenten, - "sosialisten" Hollande om Syria. Kapitalismen er i dyp krise, våpenindustrien trenger en ny stor krig for å få til "vekst" i økonomien og redde den. Angriper de Syria bryter Helvete løst i Midt-Østen og den store krigen er her.

Kun abonnenter kan lese hele artikler. Du kan enkelt abonnere på Friheten
Meld deg inn nå!
Stikkord

syria


Kommentarer

blog comments powered by Disqus

Friheten - Avisa med nyhetene bak nyhetene!

Følg Friheten: Forsidene | Facebook | Twitter | Flickr | Wikipedia BuyAndRead |  NKP

Friheten er ei norsk avis som utkommer annenhver uke. Avisa har lang historie, tilbake til at den var illegalt etablert under andre verdenskrig, i 1941. I dag er den skrevet, redigert og utgitt med stor grad av frivillig arbeid, derfor er vi avhengige av både økonomiske bidrag, men også tekstbidrag. Støtt oss!

Ansvarleg redaktør: Odd Jarl Gerhardsen Redaktør: Terje Bjørlo Nett: 

Kontakt avisa eller redaksjonen

Utgiver: Norges Kommunistiske Parti Postadresse: Kiledalen 21, 4619 Mosby
Telefon ansvarlig redaktør: 
ISSN 0805-4975 (trykt utg.) ISSN 2464-1448 (nettutg.)

Kopirett © Friheten 1997-2023 - Republisering