■	NATO driver opplæring: «Gjenta: De-mo-kra-ti!»
■ NATO driver opplæring: «Gjenta: De-mo-kra-ti!»

■ Sosialisert produksjon, utdanning, helse, og grunnleggende vekt på menneskets sosiale utvikling er kommunismens vei. NATO og USA bruker hvert år tilsammen 1,2 billioner US-dollar på våpensystemer til å drepe og lemleste mennesker.

Selv med USAs inhumane økonomiske blokade, satte «kommunistdiktaturet» Cuba i 2001 i gang Yo, sí puedo, en global kampanje mot analfabetisme. 65 video-baserte leksjoner i lesing og skriving har hatt enorm suksess i utviklingsland på tre kontinenter, til tross for den barbariske blokaden Washington har påtvunget Cuba i mer enn 50 år.
Og la oss minne om Gaddafis egen «sosialistiske» Jamahiriya-variant, som i følge FN brakte lese- og skrivekyndigheten i Libya opp fra lavest til høyest i Afrika. Videre satte Gaddafi med sitt pan-afrikanske telesatellittprogram i gang lese- og skriveundervisning for store deler av Afrikas befolkning.
Men med NATOs kriminelle og forbryterske slakting av Gaddafi, for å demokratisere landet, er Libya i dag oppløst i kaos. Landet herjes av voldelige konflikter og mangler nasjonale styringsstrukturer.
Av seks millioner innbyggere på Gaddafis tid, er halvparten i dag på flukt, døde eller krøplinger. Et ukjent antall har funnet sin frihet i en våt grav i Middelhavet. Vi roper et tre ganger tre hurra for å hylle Jens og NATOs store innsats for demokrati, frihet og menneskerettigheter.


NATO øver krig i Tyskland

Stridsvogner fra USA i Bremerhaven, nordtyskland, lastes av et lasteskip i forkant av øvelsen																								Ingo Wagner/dpa via AP

Michael Thormann/RT: NATO øver krig i Tyskland - Fredskrefter som »utfordring«: I et nytt scenario øver NATO på angrep mot Tyskland av en fiende fra...


RSS-mating for kommentarer Kommentarer

Ny kommeentar

Friheten er ei norsk avis som utkommer annenhver uke. Avisa har lag historie, tilbake til at den var illegalt etablert under andre verdenskrig, i 1941. I dag er den skrevet, redigert og utgitt med stor grad av frivillig arbeid, derfor er vi avhengige av både økonomiske bidrag, men også tekstbidrag. Støtt oss!

Ansvarleg redaktør: Harald Øystein Reppesgaard Redaktør: Terje Bjørlo Nett: Petter Konrad Sandvik

Kontakt avisa eller redaksjonen

Utgiver: Norges Kommunistiske Parti Postadresse: Kiledalen 21, 4619 Mosby
Telefon ansvarlig redaktør: 920 20 793
ISSN 0805-4975 (trykt utg.) ISSN 2464-1448 (nettutg.)

Kopirett © Friheten 1997-2019 - Republisering