NTB Scanpix
NTB Scanpix

Etter å hadde skudd den interkontinentale ballistiske raketten Minuteman 3 den 26 april, testet USA imperialistene raketten en gang til i går, i total stillhet fra de "humanitære" og fra de folkerett-dogmatikere, som er derimot kjappe og bråkete i å fordømme Nord-Korea i sitt rettslig forsøk å forsvare seg fra tilintetgjørelse og militære invasjoner.

Et land der titalls millioner lever i fattigdom og er avhengig av matkuponger og veldedighet, mens tusenvis er milliardærer, har ikke noe problemer å bruke over halv milliard kroner hver gang de skyter en slik rakett.

Det såkalte internasjonale samfunnet våger ikke å fordømme USAs provokasjoner og forbrytelser mot fred, ettersom de fleste er delen av den imperialistiske pyramiden: de kapitalistiske eliter i de fleste landene er USAs vasaller og bruker USA som sin herre og beskytter, mens Nord-Korea er en kommunistisk stat som truer denne urettferdige verdensorden bare med å eksistere og vise til fattige og utnyttede folk verden rundt at en annen verden er mulig, at bekjempe kapitalisme og sine grusomheter er mulig og nødvendig.

RSS-mating for kommentarer Kommentarer

Ny kommeentar

Friheten er ei norsk avis som utkommer annenhver uke. Avisa har lag historie, tilbake til at den var illegalt etablert under andre verdenskrig, i 1941. I dag er den skrevet, redigert og utgitt med stor grad av frivillig arbeid, derfor er vi avhengige av både økonomiske bidrag, men også tekstbidrag. Støtt oss!

Ansvarleg redaktør: Harald Øystein Reppesgaard Redaktør: Terje Bjørlo Nett: Petter Konrad Sandvik

Kontakt avisa eller redaksjonen

Utgiver: Norges Kommunistiske Parti Postadresse: Kiledalen 21, 4619 Mosby
Telefon ansvarlig redaktør: 920 20 793
ISSN 0805-4975 (trykt utg.) ISSN 2464-1448 (nettutg.)

Kopirett © Friheten 1997-2019 - Republisering