(Harald Øystein Reppesgaard - nr 12 - 2010)Det kan gi hodepine og svimmelhet å bli snudd opp ned. Etter en slik overgang kan det allikevel føre til en oppvåkning og en større aha-opplevelse. Man undres på ny. Er det slik verden er? Er det ikke min lille idylliske oase som er livet for alle?

 

Det er kommunistenes plikt og historiske misjon i den kulturelle klassekampen å snu borgerskapets versjoner av virkeligheten til virkelighet. Til den sanne hverdagen for deg og meg.

 

Børsene stuper i hele verden nå til dags. Vi får en virkelighetsbeskrivelse sett med trangsynte børsbriller som skal gå kaldt nedover ryggen våres. Når børdsene stuper skal vi psykologisk tråkkes ned i underetasjen og tro at dersom barnearbeidet i Thailand økes så går det bra med norske pensjoner. Vi skal ned i det intellektuelle mørket for å forstå at det norske sosialdemokratiet og Ari og Mette Mari er lyset og livet. Nei. Vår virkelighet er over gateplanet. Oppe i lyset og i den friske luft. Når børsene stuper våkner arbeiderklassen. De ser at finanskapitalen har ført oss bak lyset i alle år. Bankenes ve og vel er ikke våres ve og vel. Et ”sunt” bankvesenet er ikke det samme som en sunn økonomi for arbeiderklassen. Vi skal nå betale mer i ”honorar” til bankene for å kunne få ut våre egne penger. Penger som de i uker og måneder har lånt ut til oss selv med renter og avdrag. Er det ikke på tide å sette et hele på hodet? Er det ikke på tide at banker, forsikringsselskaper og andre finansorganisasjoner som har levd fett på oss betaler tilbake? Jeg vil selv ha overskuddet som er en fortjeneste på min lønnskapital i banken i løpet av året som er lånt ut til andre. Den skal ikke gå til aksjonærer og profitører med direktører og ”fallskjermsjegere” som er garantister for den kapitalistiske verden.

 

Det er vi som kan fortelle arbeiderklassen at det de trodde var svart og hvitt er det motsatte. At den fæle kommunismen er det gode fellesskap. At våre fiender i verden er våre kamerater. At Gud og Lenin har samme interesser: Vi skal ta vare på menneskene og menneskenes jord. Ikke som vi er blitt opplært til: Vår kristendom, vårt demokrati, våre ”menneskerettigheter” og kultur er det eneste og beste og vi skal krige for å få resten av verden for å forstå dette. Selv med statsterror fra USA og Norge. Vil du ikke så skal du.

 

Kommunistene er antitesen og korreksjonen til dagens kapitalistiske virkelighetsforvrengning og populistiske fjolleri. Hvem som pulte med hvem på reality-TV er helt uinteressant. Skal det nå en gan pules offentlig er spørsmålet: Hvem puler med hvem i et trofast fellesskap og i gjensidig respekt; og de tar vare på hverandre. Det er en seksuell aktivitet som må fram i lyset og som er nødvendig. Men den selges nok ikke i Se og Hør og i Dagbladet. Jeg er ikke prippen eller pekefingermoralist men skal kjønnslivet ut til folket skal det være som bl.a. i DDR en opplysende og human informasjon. Det er mennesker som har en sosialistisk moral og som tar vare på de ekte verdiene blant oss og i samfunnet vårt som skal representere det som det norske folk tross alt står for i seksualdebatten.

 

Men disse høyreiste får aldri ære eller PR i borgerskapets kjendismenasjeri. Det er allikevel de som bygger landet. På tide at borgerskapet får hodepine og blir snudd opp ned i sin mentale standard. De bygger ikke landet. De forbruker landet.

Kun abonnenter kan lese hele artikler. Du kan enkelt abonnere på Friheten
Meld deg inn nå!

Kommentarer

blog comments powered by Disqus

Friheten - Avisa med nyhetene bak nyhetene!

Følg Friheten: Forsidene | Facebook | Twitter | Flickr | Wikipedia BuyAndRead |  NKP

Friheten er ei norsk avis som utkommer annenhver uke. Avisa har lang historie, tilbake til at den var illegalt etablert under andre verdenskrig, i 1941. I dag er den skrevet, redigert og utgitt med stor grad av frivillig arbeid, derfor er vi avhengige av både økonomiske bidrag, men også tekstbidrag. Støtt oss!

Ansvarleg redaktør: Odd Jarl Gerhardsen Redaktør: Terje Bjørlo Nett: 

Kontakt avisa eller redaksjonen

Utgiver: Norges Kommunistiske Parti Postadresse: Kiledalen 21, 4619 Mosby
Telefon ansvarlig redaktør: 
ISSN 0805-4975 (trykt utg.) ISSN 2464-1448 (nettutg.)

Kopirett © Friheten 1997-2023 - Republisering