• Hjem
  • Politikk
  • Sentralkomitémøte med påfølgende julefest
Sentralkomitémøte med påfølgende julefest

Helga 5. - 6. desember 2009 avholdt NKPs Sentralkomité, (tidl. Landsstyre) møte i våre partilokaler i Helgesens gt.21. Oslo.

Av Knut Eide

Mange viktige saker vedrørende partiet og ungdomslaget ble behandlet disse to dagene. Likeså ble det fattet viktige og nødvendige vedtak angående den økonomiske og driftsmessige situasjon for vår avis Friheten og vårt forlag Falken. Planlegging av NKPs 27 landsmøte våren 2010 var selvsagt også en viktig sak på dagsorden. Evaluering av stortingsvalget 2009 og forberedelser til kommune- og fylkestingsvalg 2011 ble også gjenstand for en grundig behandling. Flere viktige og aktuelle innen- og utenriks uttalelser fra NKP ble også vedtatt på dette møtet.

... og etterpå var det fest

Og på lørdagskvelden ble det av Oslo og Akershus NKP arrangert en meget vellykket og hyggelig julefest i de samme lokalene for både partimedlemmer, sympatisører og inviterte gjester. Og riktig mange partimedlemmer hadde da også funnet veien til partilokalene denne kvelden. Spesielt gledelig var den store mengde med ungkommunister fra UngKom som møtte opp på NKPs trivelige julefest. Flere av våre partiveteraner var også til stede på arrangementet. Sjelden har vel Internasjonalen runget så sterkt og klangfullt i NKPs lokaler som på dette julemøtet. Som spesielt invitert hedersgjest denne gang var vår solide partiveteran Sven Sæther som nå snart runder sine 85 år. Den nå etter hvert tradisjonelle norske (NKP) julemiddagen med ribbe og surkål, med alt øvrig nødvendig tilbehør som drikke og en god etterfølgende dessert, som også i år var fortreffelig og smakfullt tilberedet, fikk naturlig nok mye ros av alle de tilstedeværende middagsgjestene. Stor takk til Oslo og Akershus NKP for en meget vellykket parti- og kameratkveld i denne mørke årstid, og en spesiell takk til Svend H. Jacobsen og frue som hadde stått for arbeidet med all den gode julematen som vi fikk servert. Måtte mange andre av våre partilag i denne førjulstid følge etter med slike trivelige og kameratslige sammenkomster. (Det forlyder at Midt- Norge NKP også planlegger noe lignende den 12. desember i Trondheim). Stafettpinnen er herved sendt videre!

Kun abonnenter kan lese hele artikler. Du kan enkelt abonnere på Friheten
Meld deg inn nå!

Kommentarer

blog comments powered by Disqus

Friheten - Avisa med nyhetene bak nyhetene!

Følg Friheten: Forsidene | Facebook | Twitter | Flickr | Wikipedia BuyAndRead |  NKP

Friheten er ei norsk avis som utkommer annenhver uke. Avisa har lang historie, tilbake til at den var illegalt etablert under andre verdenskrig, i 1941. I dag er den skrevet, redigert og utgitt med stor grad av frivillig arbeid, derfor er vi avhengige av både økonomiske bidrag, men også tekstbidrag. Støtt oss!

Ansvarleg redaktør: Odd Jarl Gerhardsen Redaktør: Terje Bjørlo Nett: 

Kontakt avisa eller redaksjonen

Utgiver: Norges Kommunistiske Parti Postadresse: Kiledalen 21, 4619 Mosby
Telefon ansvarlig redaktør: 
ISSN 0805-4975 (trykt utg.) ISSN 2464-1448 (nettutg.)

Kopirett © Friheten 1997-2023 - Republisering