• Hjem
  • Politikk
  • ISRAEL - STATSTERRORISME – SJØRØVERI – MASSEDRAP
ISRAEL  - STATSTERRORISME – SJØRØVERI – MASSEDRAP

(Nr 13 - 2010) En hel verden kjenner til Israels terrorvirksomhet mot det palestinske folket.

 

 

Vi lar oss ikke lenger sjokkere over at en av verdens sterkeste militærmakt, og sannsynligvis atommakt, i alle situasjoner bruker sin knusende slagkraft mot et fattig og lidende folk. Uansett fordømmelser i FN snur de ryggen til i full forrakt mot folkeretten og samtidig krever forståelse fra verdenssamfunnet for sin egen eksistens. Israelsk moral har samme status i den internasjonale nomenklatur som begrepet ”Quisling”.

 

En hel verden ble i morgentimene den 31. mai 2010 vitne til en ny dimensjon av israelsk terror under dekket av ”selvforsvar” da kommandosoldater i ly av mørket entret det tyrkiske skipet «Avi Marmara» som ble angrepet. Det var totalt seks båter i konvoien, som nå er eskortert til den israelske havnebyen Ashdod. I nødhjelpsflåten til Gaza, som befant seg i internasjonalt farvann, og gikk løs på de 700 menneskene om bord. Det var idealister og nødhjelpere fra hele verden som nå sto for tur. De skulle få smake israelsk ”nødhjelp” som palestinerne har blitt servert i vel 60 år. I dag meldes det at 19 mennesker er drept og et utall skadde.

Kun abonnenter kan lese hele artikler. Du kan enkelt abonnere på Friheten
Meld deg inn nå!
Stikkord

sjørøveri

israel


Kommentarer

blog comments powered by Disqus

Friheten - Avisa med nyhetene bak nyhetene!

Følg Friheten: Forsidene | Facebook | Twitter | Flickr | Wikipedia BuyAndRead |  NKP

Friheten er ei norsk avis som utkommer annenhver uke. Avisa har lang historie, tilbake til at den var illegalt etablert under andre verdenskrig, i 1941. I dag er den skrevet, redigert og utgitt med stor grad av frivillig arbeid, derfor er vi avhengige av både økonomiske bidrag, men også tekstbidrag. Støtt oss!

Ansvarleg redaktør: Odd Jarl Gerhardsen Redaktør: Terje Bjørlo Nett: 

Kontakt avisa eller redaksjonen

Utgiver: Norges Kommunistiske Parti Postadresse: Kiledalen 21, 4619 Mosby
Telefon ansvarlig redaktør: 
ISSN 0805-4975 (trykt utg.) ISSN 2464-1448 (nettutg.)

Kopirett © Friheten 1997-2023 - Republisering