JA TIL FRED—NEI TIL NATO

(Harald Reppesgaard - nr 22 - 2010) World Peace Council (WPC–Verdensfreds-rådet – samlet seg til et regionalt møte i Brüssel den 10. – 12. oktober for å forberede demonstrasjoner mot Natos toppmøte i Lisboa den 19. og 20. november.

WPCs portugisiske avdeling - CPPC – skal være hovedarrangør og har støtte fra allerede 120 nasjonale organisasjoner , fra industriarbeidere, helse- og sosialarbeidere til kulturarbeidere. Som grunnlag for videre organisering og rekruttering til demonstrasjonene lå en appell som var sendt ut til alle fredsorganisasjonene i september med de innledende ord:” Verdensfredsrådet og det portugisiske råd for fred og samarbeid hilse de fredselskende folk i verden og fredsbevegelsene som står opp og kontinuerlig fordømmer imperialistiske kriger, illegale okkupasjoner og sosial urett, og oppfordrer dem til å fortsette arbeidet og å styrke felles anstrengelser og kamp mot imperialismen og dens redskaper, særlig mot Nato – den største krigsmakta i verden…” Appellen fikk også tilslutning fra NKP (gjengitt i nr. 19 av Friheten).

Kun abonnenter kan lese hele artikler. Du kan enkelt abonnere på Friheten
Meld deg inn nå!

Kommentarer

blog comments powered by Disqus

Friheten - Avisa med nyhetene bak nyhetene!

Følg Friheten: Forsidene | Facebook | Twitter | Flickr | Wikipedia BuyAndRead |  NKP

Friheten er ei norsk avis som utkommer annenhver uke. Avisa har lang historie, tilbake til at den var illegalt etablert under andre verdenskrig, i 1941. I dag er den skrevet, redigert og utgitt med stor grad av frivillig arbeid, derfor er vi avhengige av både økonomiske bidrag, men også tekstbidrag. Støtt oss!

Ansvarleg redaktør: Odd Jarl Gerhardsen Redaktør: Terje Bjørlo Nett: 

Kontakt avisa eller redaksjonen

Utgiver: Norges Kommunistiske Parti Postadresse: Kiledalen 21, 4619 Mosby
Telefon ansvarlig redaktør: 
ISSN 0805-4975 (trykt utg.) ISSN 2464-1448 (nettutg.)

Kopirett © Friheten 1997-2023 - Republisering