• Hjem
  • Politikk
  • Skal du bruke flyttebyrå i Oslo høsten 2019?
Skal du bruke flyttebyrå i Oslo høsten 2019?
INNHOLD FRA ANNONSØR

– La det bli en god opplevelse

 

Det er lite som overlates til tilfeldighetene når man er på flyttefot i 2019. Nytt bosted er nøye utvalgt, venner er tilkalt for å hjelpe, og hengeren er klar til å hektes på bilen for å frakte alle flytteeskene som står klare. Likevel er det ikke alt som lar seg planlegge.

 

Været er en uforutsigbar faktor når du skal flytte, og det er aldri garantert at det spiller på lag med dine planer. Høsten er kjent for sitt lunefulle vær, i tillegg innebærer høsten for mange også en stappfull kalender. Timeplanen er ikke nødvendigvis mindre travel bare fordi du er på flyttefot, snarere tvert om. Ønsker du å gjøre flyttehøsten mer forutsigbar for både deg og dine nærmeste kan det lønne seg å booke inn et flyttebyrå som kan bistå deg når du skal inn i ny bolig.

 

Som et veletablert flyttebyrå har RGS Renhold og Flyttebyrå lang erfaring med å flytte i all slags vær. De ansatte har flyttet mer enn de fleste, og har god kunnskap om hva som skal til for å skape en smidig overgang til ny bolig for kundene. Dette innebærer blant annet hvordan beskytte møbler og andre gjenstander når været ikke er på sitt beste.

 

Tildekking av møbler og gjenstander er svært viktig, særlig når været ikke spiller på lag. I tillegg til skader som skraper og bulker, som kan oppstå uansett vær, kan vann være svært ødeleggende for mange møbler og gjenstander. Ved å benytte et flyttebyrå overlater du ansvaret for at alt kommer trygt frem til kyndige hender som er der for å gjøre sitt ytterste så din flytteprosess blir best mulig.  

 

Ønsker du å slippe og stresse fordi værmeldingen ikke forteller deg det du ønsker, kan du overlate flyttejobben til RGS Renhold og Flyttebyrå. Med profesjonelle medarbeidere, lang erfaring og biler egnet for flyttetransport kan du slippe å nilese værmeldingen når flyttedatoen din nærmer seg. Ønsker du mer informasjon om hvordan RGS Renhold og Flyttebyrå kan hjelpe deg i flytteprosessen, eller ønsker å bestille hjelp med en gang, kan du klikke deg inn på nettsidene. Husk at når du overlater flyttingen i høstværet til profesjonelle, kan du i stedet konsentrere deg om å drikke varm sjokolade foran peisen.   

 

Les mer: renhold-flyttebyra.no

Kun abonnenter kan lese hele artikler. Du kan enkelt abonnere på Friheten
Meld deg inn nå!

Kommentarer

blog comments powered by Disqus

Friheten - Avisa med nyhetene bak nyhetene!

Følg Friheten: Forsidene | Facebook | Twitter | Flickr | Wikipedia BuyAndRead |  NKP

Friheten er ei norsk avis som utkommer annenhver uke. Avisa har lang historie, tilbake til at den var illegalt etablert under andre verdenskrig, i 1941. I dag er den skrevet, redigert og utgitt med stor grad av frivillig arbeid, derfor er vi avhengige av både økonomiske bidrag, men også tekstbidrag. Støtt oss!

Ansvarleg redaktør: Odd Jarl Gerhardsen Redaktør: Terje Bjørlo Nett: 

Kontakt avisa eller redaksjonen

Utgiver: Norges Kommunistiske Parti Postadresse: Kiledalen 21, 4619 Mosby
Telefon ansvarlig redaktør: 
ISSN 0805-4975 (trykt utg.) ISSN 2464-1448 (nettutg.)

Kopirett © Friheten 1997-2023 - Republisering