«Revolusjon» i sommersol

Kommunevalgkampen er allerede i gang. Panikken har begynt å spre seg blant styringspartiene på Løvebakken. Det glefses blant “venner” i regjeringskvartalet. Situasjonen burde vært den rene desserten for opposisjonen med en regjering som tydelig er i ferd med å råtne på rot. Men slik er det ikke. Arbeiderpartiet - landets største “opposisjonsparti” - fomler rundt i et politisk vakuum, kjemisk fritt for alternativ tenkning. En forunderlig situasjon i en tid da en tilnærmet ”revolusjonær” situasjon rammer kongeriket.


Anført av - blant andre - den lille øykommunen Frøya går utkant-Norge ut i vindmølle-strid. De finner seg ikke i å bli valset ned av et storsamfunn som fnyser av naturverdier som er en del av folkesjelen i kyst-beltet. Maktmennesker svarer med å hyre politifolk som “kjeppjager” bygdefolket. Vindkraftutbyggerne betaler.
Folk i dress med asfalt under skosålene stiller seg uforstående til et raseri som vekkes av  180 meter høye vindmøller i et flatt kystlandskap, bygd i den hensikt å eksportere lokale verdier i form av elektrisk strøm til utlandet.

Kun abonnenter kan lese hele artikler. Du kan enkelt abonnere på Friheten
Meld deg inn nå!

Kommentarer

blog comments powered by Disqus

Friheten - Avisa med nyhetene bak nyhetene!

Følg Friheten: Forsidene | Facebook | Twitter | Flickr | Wikipedia BuyAndRead |  NKP

Friheten er ei norsk avis som utkommer annenhver uke. Avisa har lang historie, tilbake til at den var illegalt etablert under andre verdenskrig, i 1941. I dag er den skrevet, redigert og utgitt med stor grad av frivillig arbeid, derfor er vi avhengige av både økonomiske bidrag, men også tekstbidrag. Støtt oss!

Ansvarleg redaktør: Odd Jarl Gerhardsen Redaktør: Terje Bjørlo Nett: 

Kontakt avisa eller redaksjonen

Utgiver: Norges Kommunistiske Parti Postadresse: Kiledalen 21, 4619 Mosby
Telefon ansvarlig redaktør: 
ISSN 0805-4975 (trykt utg.) ISSN 2464-1448 (nettutg.)

Kopirett © Friheten 1997-2023 - Republisering